kraken

Alla inlägg under november 2011

Av kraken - 14 november 2011 19:21

Nu har jag packat inför min Stockholms resa. Har fått låna en väska med hjul från syrran. Galet vad mycket grejer jag har med mig! Tre dagar ska jag vara borta, ändå har jag en väska som skulle fylla 1/3 av min garderob (och det säger inte lite de.) Men har i och för sig ut över kläder, toagrejer, anteckningsblock och allt det där packat ner sovsäcken och luftmadrass i väskan, men i alla fall. 


 

Av kraken - 14 november 2011 13:05

Kan inte säga annat än att jag haft en bra helg! Jag har (förutom i lördags) mestadels läs, läs och läst. Fick ju sista boken i serien om Eragon, Arvtagaren. ÅÅÅÅååå vad den var bra! Läste ut den i går, 900 sidor på tre dagar  

I lördags lästa jag ju då nästan ingenting, utan spenderade dagen i kyrkan (semester jo jag vet!?!?) Men det var faktiskt väldigt mysigt, vi hade auktion och basar. Tjejgruppen som jag är ledare för var också där och hjälpte till (var därför jag också var där). De hade gjort egen-målade disktrasor med massa söta budskap på och godis som de sålde. Alla pengarna från basaren och auktionen går till kyrkan och dess verksamhet. 


Efter auktionen så åkte jag in till stan och mötte upp fina Karin, sedan gick vi ut och gjorde stan osäker. (Vi gick alltså till Harrys haha) Var en bra kväll tycker jag, 


Nu håller jag på att packa inför Stockholmsresan jag ska på i morgon. Ska till huvudstaden på ungdomsledar dagar med alla ungdomsledarna i distriktet, tisdag-fredag ska vi vara där. Ska bli kul, i dubbel bemärkelse, har ju faktiskt aldrig varit i huvudstaden och jag tror kursen kommer bli riktigt bra.


jag och Karin i lördags =)

   

Av kraken - 11 november 2011 17:07

Vad roligt att jag innan undrade hur många som skulle gifta sig i dag, på detta speciella datum. Så har finaste Karro och Johan gått och gift sig i dag! Så himla roligt. Grattis, grattis, grattis till er!

Av kraken - 11 november 2011 11:13

Skulle ju haft fredags mys med Lovisa i dag, fredags mys frukost. Men så blev det inte, glömde ställa klockan och försov mig helt enektl. 

Hade en helt kaotiskt intensiv dag i går, jobbade från 07.30-22.00 i går, enda paousen jag hade var när jag åkte från extra jobbet i Lagen direkt till möte i kyrkan. Efter mötet stressade jag hem och förberedde och hade tjejgrupp.

Sedan deckade jag vid elva och glömde helt bort att ställa klockan. 

Lite ledsen över de, saknar Lovisa och tycker verkligen inte om att glömma bort saker när det gäller mina vänner. 


Men kanske var det meingen, behöver nog bara vara hemma och a det lite lugnt i dag. Ska nog läsa i min nya bok Arvtagaren, fick den i går. Sista boken i Eragon serien. Och jag älskar dem!! Helt underbart bra, jag har verkligen fastnat i dem, fast jag egentligen inte alls är mycket för fantasy, drakar och krig. Men OJ säger jag bara är helt lost på den här serien. 


Sedan inte att förglömma är det ju 11 november 2011 i dag alltså 11.11.11 Undrar hur många som förlovar sig i dag? 


Från i lördags då jag var ute en sväng med Karin 

 


Av kraken - 8 november 2011 21:30

Skulle varot hos tatueraren i dag vid fem. Men han fick förhinder, kunden innan mig drog vist ut rejält på tiden. Så han (tatueraren) hörde av sig och frågade om det var och att boka om min tid. Och det var de, så jag får åka in och  boka ny tid i morgon (för att fylla tatueringen, så den blir jämn svart).

Men var i alla fall ute hos sysslingen Thomas och hans fru Sandra och hälsade på en sväng i dag. Deras Thea har blivit en stor tjej nu, 7 månader och svin söt ! Var länge sedan jag träffade dem nu, så det var kul med en uppdatering. Får se till att det inte går lika lång tid till nästa gång!


 Me to day   

Av kraken - 7 november 2011 14:28

Jag är sushi beroende, tycker det är så galet gott! Åt ätit sushi minst en gång i veckan hela sommaren haha.

Och nu har jag inte ätit sushi på en månad, så det börjar suga i sushi tarmen. 

Hmm får nog bli lite sushi innan jag bärjar jobba i dag. Är snart dax för mat känner jag, börjar bli hungrig. Så får nog åka in till stan och se till att få i mig lite mat (alltså sushi haha)


Av kraken - 7 november 2011 12:46

ÅÅ sköna lediga måndag, eller trodde jag tills telefonen ringde och väckte mig vid nio. Åååå jag är för snäll, för lam, och har för svårt att säga nej. Så självklart ska jag hoppa in och jobba extra i kväll mellan 16.00-23.00. Men sedan får det banne mig vara bra! Ska ju jobba i lagan OCH i kyrkan på torsdag och iväg på ungdomsledarträff med kyrkan fredag förmiddag. JAG HAR JU FAKTISKT SEMESTER!!

Sedan fick jag ju hoppa in och jobba i fredags och lördags med, då en tonåring ringde och det var kris. Inte bara "jag mår lite dåligt och vill prata lit"e. Utan kris, var bara att ringa pastor Gunnar och köra hem och ta tag i de. Det behövdes,men jag tror också att det kan bli bättre nu.


Tanken var att jag skulle jobba lite extra nu under semestern, så jag hade mitt extra jobbande avklarat för denna månaden. Men jag ska ju faktiskt vara ledig också. De vill att jag ska jobba i morgon och på onsdag med, men icke sa nicke. Då ska jag till tatueraren och fylla i tatueringen och så ska jag Ljungby och umgås med fina Sara. 


Tanken var att jag har 13 dagars semester från kyrkan och att jag skulle bryta semestern en dag och jobba (nu på torsdag) och sedan skulle jag jobba extra tre dagar av de 13 lediga. Men nu hux flux så har/ska jag jobba extra 6 dagar istället. 


Jag ville ju ha semester, och jag behöver verkligen vara ledig. Krisen i fredags/lördags kunde jag bara inte bortse ifrån. Men vaför, varför tackade jag ja till att jobba i dag?

Nää skärpning på mig. 


Får väll se det positivt, det ger ju pengar.


  

Av kraken - 5 november 2011 15:07

Bildregn över de senaste dagarna


Middag hos mamma i onsdags med syskonbarnen

    


Jag och Gotte

 


Svårt att vara allvarliga =)



 


Utanför bowlinghallen



 


I väntan på att vår bans sa bli ledig så vi kan spela.



   


Tenta plugg hemma hos Sara, hjälper henne med källförtecning, styckesindelning och sådan där pill.



Sara och hennes söta Viggo

     


I kväll blir det utgång, ses på dansgolvet =)

Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards