kraken

Alla inlägg under december 2011

Av kraken - 17 december 2011 00:53

Jag jobbar med världens underbaraste ungdomar! Vi har haft julfest i kyrkan och blev helt varm i själen över hur himla fina ni är allihopa. Och för att inte tala om de andra ledaren, hur fina är inte de liksom. 
Nä, jag kan bara konstatera att jag har världens bästa jobb, där jag har privilegiet att få jobba med världens finaste, bästa och härliga människor. Tack!

Av kraken - 16 december 2011 15:42

I kväll ska vi ha julfest i kyrkan med alla ungdomar, julmat, lekar och dans runt granen. Ska bli super kul!


Farbror doktorn har ringt i dag med (kors i taket) Vi pratade ganska länge och jag bestämde mig till slut för att genomgå operationen 11 januari. Jag har inte så mycket val egentligen. Och Specialisten från Göteborg, Romanus ska vara med. Och det känns tryggt. För bättre läkare än honom kan jag nog knappt få tror jag. 

Men lite jobbigt är det fortfarande, har en tung känsla i bröstet som inte riktigt vill försvinna. Får väll hålla tummarna och be för att det ska gå bra den här gången. För nu Gud måste det bli bra!


Så nu vet jag vad jag önskar mig i julklapp, en hushållerska som kan städa, tvätta och laga mat åt mig sedan när jag är sjukskriven. Bra va!


    



Av kraken - 15 december 2011 16:44

Fick inte tag på läkaren i Örebro i dag heller, som tur var fick mamma tag på en sköterska där uppe. Hon ringde bakvägen från sjukhuset (hon jobbar på sjuhuset) Och så rinde de upp, sköteskan förklarade att Farbror doktorn inte var anträffbar men hade en telefontid 5 januari! Jag undrade om sköterskan skojade men det gjorde han inte (det var en manlig sköterska) Så jag förklarade att jag måste ha tag på min läkare omgående och att jag definitivt inte kan vänta till 5 januari! Så han skulle skriva en lapp till farbror doktorn om att han skulle ringa mig. 

Men ännu har ingen ringt. 

Så nu undrar jag en sak, varför säger man åt sina patienter att "det är bara att ringa om det är något" och sedan tar det alltid 3-4 veckor innan man ens kan få en telefontid! Ååå vad arg jag blir.


Sedan har jag tappat bort mitt konto kort med, så fick ringa och spärra det i dag, Sjukt oflyt. 


Nää jag mår INTE bättre i dag, är lika sur och ledsen som i går. Varför måste man alltid slåss för allt. Kan ingenting bara gå lite åt rätt håll ibland i alla fall?!?


Regnar gör det också, skit väder...

Av kraken - 14 december 2011 15:52

Försöker trösta mig med lite sushi, det går sådär. Om man skulle mäta hur mycket jag skulle behöva för att bli glad är det ett ton ungefär.

Gick så satans dåligt hos läkaren i dag att jag bara vill gråta.

En läkare som var så pinsamt påläst att jag skämdes åt honom och sedan problemet med att de egentligen inte har en aning om va de ska göra för att fixa till min höft. Och sedan till nästa problem att de alternativ läkarna har tänkt sig för att fixa höften går brett isär. Den ena säger att han vill "låsa" höften så den inte kan gå ur led och den andra säger att de absolut inte vill låsa höften, för om den skulle gå ur led igen trots detta så sliter det med sig hela höften och de måste då operera en gång till. 

Ville ju försöka röna lite i åt vilket håll detta bar. Om man skulle satsa på operation (vilket  så fall blir i Örebro 11 jan) eller om det fanns andra alternativ. Men nu är frågan snarare om det finns nåhgra vettiga alternativ över huvud taget.


 

Av kraken - 13 december 2011 23:03

Måste sova nu, så jag orkar upp i tid. Ska till Linköping och träffa farbror doktorn i morgon, så håll tummarna och be för att det ska gå bra.

Men jag är galet nervös, fick brev i postlådan i dag med, så just nu är jag extra nervös för det hur det ska gå. 


Sov gott

Av kraken - 13 december 2011 00:01

Har inte hunnit se julkalendern i år, så jag har precis kollat på de tolv första avsnitten på nätet.

Riktigt bra må jag säga.

Jag gillar den skarpt   


 

Av kraken - 12 december 2011 13:59

Nej nu ger jag upp, har varti på akuten med luxerad höft för andra gången på inte ens fem dagar.

Är precis hemkommen och tänker inte kliva ur sängen mer den här veckan. 


Är det meningen att det ska vara såhär, farbror doktorn kan du svara på det är du snäll!?!

Svara, nä just det ja, var ju inte din starka sida nä. 


Doktorn- "Ring om det är något"
Jag- "Absolut, tack!"

Men då är det ju jä***** bra om man svarar också! 

Av kraken - 10 december 2011 13:45

Nu har jag precis varit på konfa i anderstorp med våra fina konfirmander. De var ganska trötta i dag kan man säga haha. Men så blir det när man inte sover ordentligt. Är ganska trött själv med, men mest för att jag är tok förkyld.

Så nu ska jag nog ligga i soffan resten av eftermiddagen och kolla på film


Gårdagens jobb bestod bland annat av att göra 60 godispåsar till morgondagens julavslutning i kyrkan  


   



Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards