kraken

Alla inlägg under januari 2012

Av kraken - 25 januari 2012 18:24

Tycker fortfarande det är ap tråkigt att vara sjuksriven så just nu ligger jag i soffan och kollar på första säsongen av Bing bang theory  som jag fått låna av min kollega Lukas. 

Skrattar så jag har ont i magen, älskar Big bang theory! 

Tur att det finns ljusglimtar som kan lysa upp mitt mörker ^^

 

Av kraken - 25 januari 2012 14:41

Var nere på vårdcentarlen innan och fick mina agraffer borttagna (som små häftstift istället för stygn) alla 47 st. AJ! Inte alls skönt, men såret såg fint ut i alla fall och hade läkt bra. Sköterskan (en kvinna i 40 års åldern med två cigarettpaket, ett tuggummipaket och handsprit i fickan) berömde mitt fina läkkött och plåstrade om mig. 



Av kraken - 25 januari 2012 13:03

Har man rakt och platt hår som mig så vill man ibland ha lite mer volym och lite lockar. Men att locka håret sliter både på håret och tar tid. Så här är ett litet tips. Fukta håret och snurra/tvinna sedan upp det i två-tre (eller hur många du nu tycker passar) snurrar och fäst dem med en klämma eller hårnålar. Låt håret torka (jag sov med mina över natten), släpp sedan ut och fördela håret med fingrarna så har du fina lockar/vågor i håret, lägg i lite skum och krama upp lockarna lite så håller de hela dagen



    

      

 

Av kraken - 25 januari 2012 00:18

Man blir ju inte direkt rik av att vara sjuksriven, fy farao. Det blir en tajt månad de här, och nästa månad är inte bättre. BLÄ säger jag bara, men tur att jag jobbade i julas och tjänade lite extra så jag har råd att serva bilen i alla fall. Men måste nog ringa banken och be dem paousa lånet denna och nästa månad så jag bara betalar räntan.


Ska väll inte klaga egentligen, har mat att äta, kan betala mina räkningar och har tak över huvdet. Men blir inga som helst "utsvävningar" den här månaden. Inte för att jag kommer kunna göra speciellt mycket hoppandes på kryckor, men i alla fall. 


 

Av kraken - 24 januari 2012 20:12

Den som uppfann de där med fika var en riktigt smart person! Just nu fikar jag för andra gången i eftermiddag/kväll. Myser framför säsongens första Äntligen hemma med en bulle och en kopp te (och en choklad bit hihi). Mys!

Ett gott te och en mumsig kaka eller bulle kan ju inte annat än att göra en i alla fall lite gladare   


 

Av kraken - 24 januari 2012 17:12

Jag är totalt uttråkad, sitter i soffan och kollar på Project runway och surar över att min mobil fortfarande inte funkar som den ska, funkar lite bättre sedan de startade om mitt abonnemang i går, men fortfarande inte helt bra. Ringde igen i dag, men tjejen jag pratade hade ingen som helst koll och sa bara att de förhoppningsvis ska ha fixat problemet till första mars!! Det är ju för 17 en hel månad till dess! Höll på att säga åt tjejen allt jag just då tänkte om de skit företag hon jobbar för. Men bet mig i tungan och tackade för ingenting. Fy vad arg jag blir! Så nu är jag både uttråkad och arg. 


Funderar på om jag ska börja sortera min kort jag beställt och börja sätt in dem i mitt album, men tror inte jag orkar. Har precis varit ute och gått en vända och känner mig lite trött och grinig. Har ap tråkigt, men har samtidigt inte tillräckligt med energi för att faktiskt hitta på något. Nä får nog bli en upp-pigande muffins från i går och en kopp te istället. 


Ungefär såhär pigg ser jag ut i dag.

 

Av kraken - 24 januari 2012 00:10

Fick för mig att baka vid halv elva tiden nu i kväll (varför kommer jag alltid på sådan här så sent på kvällen??) Hittade karamellfärg i skafferiet och bestämde  mig för att göra rainbow cupcakes (rescept hittar du här) De blev super goda!

Gjorde med vanilj smak, men hade i blåbärsylt i den blåa bunken tillsammans med lite blå karamellfärg för att göra den blåare. Blev jätte gott med vanilj smak och med bara en antydan till blåbär i muffinsen, mums!


Använde mitt nya digitala köksmått som jag fick av syster i julklapp, funkar super bra!

         

Av kraken - 23 januari 2012 21:30

Alltså det här med byxor. Är man större än en storlek 42 blir det genast mycket svårare att hitta snygga byxor än om man vore en storlek small. Har sedan första höftoperationen 2007 gått upp från storlek 40-42 till storlek 44-46.

Det är inte ett dugg kul, men hoppas kunna gå ner lite nu ju mer rörlig jag blir. 

Men det gör det ändå inte lätt att hitta snygga byxor i större storlekar. Tycker dessa, speciellt de gröna från gina är as läckra, men största storleken är storlek 33 och de kan jag och mina lår nog inte klämma mig ner i. 


Har du några bra tips på sidor som har snygga byxor i större storlekar än small och medium. 




    

Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards