kraken

Alla inlägg under mars 2012

Av kraken - 25 mars 2012 11:55

Har haft en ond helg, med ont i både höften och ryggen. Men har spenderat den hos syster med familj. Myst, kollat på tv och blivit ompysslad. Rätt skönt att bli det i bland faktiskt :) Just nu ligger jag och Arvid i soffan och kollar på Kung fu panda två. Eller jag kollar på filmen och Arvid är en tiger. Just nu äter han upp mina ben och säger Raaaww raaww. Söt unge :)

Av kraken - 22 mars 2012 16:47

Hurraa!! Har efter tre månader utan täckning här hemma och tre månader av ringande till telenor äntligen fått säga upp mitt abonnemang. Men det satt banne mig långt inne kan jag få lov att tala om. Har nog ring telenor över hundra gånger tror jag. De ville att jag skulle betala 9600kr om jag sa upp abonnemanget i dag, men det har jag vägrat. Jag betalar dem för att tillhandahålla en tjänst och det har de inte lyckats med. Så varför ska jag då betala dem för resterade av bindningstiden för mitt abonnemang. Nej aldrig i livet!


Men i dag äntligen, efter att ha suttit i ett två timmar långt telefonsamtal med en tjej i kundtjänst så sa det att jag med hjälp av "god will" (vilket skämt!) "bara" behöver betala 2995kr för själva telefonen. Och sedan så säger de upp mitt abonnemang omgående och ersätter det med ett kontant kort. Så jag kan flytta över mitt nummer till vilken operatör jag vill från och med i morgon!


Så i morgon åker jag in till telia och skaffar mig ett nytt abonnemang. För säga vad man vill, men de har i alla fall bäst täckning här på "landet"


Så vill du köpa en nästan ny, Iphone i fint skick som om ungefär 4-5 dagar inte längre är låst till någon operatör för ska vi säga 2500kr säg till! 


Av kraken - 22 mars 2012 15:02

Efter jag städat ut garderoben fick jag ta och städa lägenheten också. Blev rätt dammigt med alla kläder som plockades ut och in. Så jag drog ett varv med dammsugaren och så samlade jag ihop min bunt med papper och hålade och satte in dem i rätt pärm på rätt plats. Så nu har jag ordning igen   


Ute är det 18!! grader i solen och 12grader i skuggan. Riktigt vårväder, så jag plockade i ordning lite utanför ytterdörren. Sopade bort alla gamla löv, torkade av min lyckat (som står framme/ute året runt) och åkte ner till affären och köpte en kruka med påskliljor som jag planterade i en kruka jag hade stående i förrådet. Satte ditt två påskägg också, även om det inte är påsk än. Men tjuvstartar lite hihi.


 

Av kraken - 22 mars 2012 12:49

I dag har jag tagit mig an att rensa ut garderoben. Började bli riktigt fullt där inne... Pinsamt egentligen hur mycket kläder man har. Jag har i överflöd, samtidigt som de finns så många som inte har något alls. Blev väldigt tydligt i dag när jag rensade. 


Men rensat har jag gjort och ska skänka en del av de som rensades ut. 


Ett jätte bra och miljövänligt tips när det gäller kläder är att ta efter Grekland och ha en klädbyta dag. Vad är det tänker du kanske nu, jo samla dina vänner (eller vilka du nu vill) och bestäm en dag då ni ska ses och byta kläder. Gå sedan hem och rensa garderoben. Ta med det du inte längre vill eller kan ha (kläder har en fantastisk förmåga att krympa i garderoben, eller hur!) Och byt helt enkelt kläder med varandra. Sedan resten som blir över skänker ni till Erikshjälpen eller liknande. Eller lägg ut det som är helt och snyggt på tradera eller sälj på loppis och tjäna en slant. 


Rensa, rensa, rensa

 

Det här är efter rensningen... hur fick jag plats med allt innan??






Jo jag färgkoordinerar min garderob haha

 


Tre ganska så stora kassar har jag rensat ut.

     

Av kraken - 20 mars 2012 14:02

Har varit nere på expeditionen i kyrkan en sväng i dag. Planerat och gått igenom vårens schema med pastorn. Är fortfarande sjukskriven, men om allt går som det ska så hade jag tänkt börja jobba v 14. Och det behövdes lite planering iför de. 


Prövade att starta om telefonen nere på expeditionen och vet nu vad, det funkade. Hade full täckning med 3G och allt i säkert en hel halvtimme! Är hemma och har täckning nu med! Men det funkar sådär, pratade med en ungdomsledarkollega i Värnamo nyss och det bröts tre gånger. Sedan ringde jag upp henne på reservtelefonen istället. Och 3G funkar inte, men kan ju skicka sms i alla fall. Och en stund som denna när jag ska skicka ut mass sms med info till 70 ungdomar om fredagens tonårsverksamhet så är det ett stort plus! Men jag är långt ifrån nöjd. 

Av kraken - 19 mars 2012 20:54

Nu är jag inte bara sur på telenor, nu börjar jag bli sur på min iphone med. Det går ju inte att föra över kontakter FRÅN Iphonen till simkortet. Totalt helt omöjligt. Någon som vet hur man gör? Inte de, nehe. 


Fick i alla fall mitt nya sim-kort från telenor, men tror du det funkade. Haha nej då. Klart det inte gjorde. Har ju en kontant-korts telefon som reserv nu, men eftersom den också har ett telenor sim-kort så funkar det ju såklart sådär. Skorrar och hackar men den går i alla fall att ringa med den.

Försökte ringa telenor innan, men det gick ju självfallet inte. För den delen av kundservicen stängde ju fem i sex (även om de ska ha öppet till klockan sex) Så får väll ringa igen i morgon och klaga. 

Har nu gjort en total fabriks åter ställning på telefonen för att i morgon kunna tala om för telesnor att, nej det hjälpte inte. Vet du varför, FÖR DET ÄR INTE TELEFONEN DET ÄR FEL PÅ!


 

Av kraken - 19 mars 2012 17:15

Har varit på läkarbesök i dag (igen) det gick sådär skulle man väll kunna säga. Genomgick en kontrast röntgen, alltid lika obehagligt tycker jag. Och vattnet man ska dricka smakar visst illa!

Röntgen visade att det fanns 17x5 cm med vätska inne i höften, som en falukorv förklarade farbror doktorn.

Falukorv? Hur 17 kan det ens få plats med så mycket vätska där inne?

Blev i alla fall efter mycket väntande nedskickad till röntgen igen där de ville ta prov på vätskan, farbror doktorn följde med den här gången. För allt liksom se att allt gick rätt till (eller något sådant).


Kan tala om att det gör förbannat, jäkla, skit ont att få en över två decimeter lång spruta instucken rakt in i benet/höften, utan bedövning. Inte mindre än TRE gånger! Och sista sprutan var inte bara lång utan tjock också. Aj!


Så snälla sluta gnälla över din förkylning, din infekterade finne och din äckliga magsjuka, för jo, just nu är det mer synd om MIG! 


  = ??

Av kraken - 16 mars 2012 11:38

Jag funderar på att sova lite lunch, innan lunch. Får man de? 

Har sovit hos syster med familj i natt, mysigt att kunna pussa lite på syskonbarnen  

Sov med syster uppe i deras säng så sov Martin (hennes man) nere i källaren. För de hade inte så mycket värme där och då fick jag sova uppe, snällt va!  Vaknade dock vid fem av att en lite Arvid kröp upp i sängen och sedan halv sju kom Gottfrid. Blev inte jätte mycket sömn. Så ska nog plocka ut linserna som jag haft i sedan i går morse, ta en dusch och sova en timme eller två. 

Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards