kraken

Alla inlägg under oktober 2013

Av kraken - 7 oktober 2013 13:12

Måndag lunch och jag är nyss hemkommen och ska strax iväg igen. Har varit i Gnosjö och fått fotvård, hur skönt var inte de! Tack svärmor för julklappen! Glömde ju dock presentkortet och fick betala i alla fall. Men kunde boka en ny tid som jag kan gå på gratis haha. Efter fotvården så gjorde jag ett spontanbesök hos Lovisa och fikade lite, mysigt! 

Nu är jag hemkommen, har ätit lite och packat om väskan. Ska strax iväg till jobbet och jobba dygn. Är trött och hade hellre varit hemma egentligen. Men å andra sidan så går tiden fortare när man har mycket att göra. Och om tiden går fortare så flyttar vi snart! 


På väg hem från Växjö i går. Fantastiskt höstväder!

 


Av kraken - 5 oktober 2013 23:20

Är i Växjö, ligger nerkrupen i hotellsängen och ska strax sova. Har haft en riktigt mysig dag i Alvesta och i Växjö. Jag och Emanuel firar ett år på måndag och firar de med en hotellövernattning i Växjö.
På vägen ner hit så stannade vi på Bror Perssons i Alvesta och köpte ett nytt soffbord. Sen råkade vi springa på ett köksbord som vi också köpte haha. Men fint var det och de kommer passa jätte bra i vårt nya kök.

Väl i Växjö, incheckade på hotellet så fick vi kakbuffe sen fick vi middags buffé och efter de gick vi på bio. Såg på The Millers, sjukt rolig film som jag verkligen kan rekommendera.
Så nu har vi köpt möbler, käkar god mat och kollat på bio och ligger i sängen på hotellet. Bättre lördag får man nog leta efter!

Av kraken - 3 oktober 2013 10:44

I går hände det grejer här hemma. Jag och Emanuel var på banken och skrev på de näst sista papperna för husköpet och sen åkte vi hem till mig och började packa. Vi han med en hel del. Har packat ner alla böcker, skruvat ner mina tavellister och packat de som stod på dem. Rensat i köket och packat och lagt ut de jag rensat på försäljning. Går så galet fort när man är två. 


I dag är tanken att jag ska rensa ut de sista i förrådet och sen packa de som finns där, typ blomkrukor och lite så. Och om jag hinner och orkar så ska jag börja lite med att rensa mina garderober med. Kan verkligen behövas...

När jag gjort de finns det inte sådär hemskt mycket kvar att just packa. Har köket och badrummet kvar och lite "lull lull" Men sen är det bara lite småsaker och att plocka ner, gardinstänger, lampor, tavlor och sånt. Men tycker de kan få hänga litet till. Blir så tomt annars. 


   

Av kraken - 2 oktober 2013 20:45

Har rensat inför flytten och säljer massa proslin och köksgrejer, blev ett typ "Flytta hemifrån kit"
De som säljs är de på bordet: Tallrikar och assietter från loppis, 5st muggar höga vita/svarta, 6st muggar blå med blommor från ikea, 6st blå glas från ikea, 2st skålar med blå blommor från ikea, karaff från ikea, knivar från ikea, osthyvel, 6st äggkoppar, termos, kakfat från åhlens, toastjärn, brödrost och 6st vinglas. Allt i bra skick!

Alla grejer finns i två flyttkartonger för avhämtning i Smålandsstenar
1000kr


Bord (plus fyra stolar och en barstol stolarna är i plast som och lite rangliga men ok, du får dem på köpet) Hämtas också i Smålandsstenar
500kr

Allt för 1200kr


 

Av kraken - 1 oktober 2013 12:00

Nu är allt till köket beställt, vitvaror, köksinredning, lådinsastser och allt sådant där. Känns bra. Extra bra att vi fick 25%rabatt på allt.

I helgen ska jag och Emanuel till Växjö och bo på hotell, fira ett år tillsammans. Längtar dit, är så trött och hängig att jag verkligen behöver komme iväg en helg och ladda batterierna. Så jag längtar efter att få komma hemifrån lite, att få umgås hela helgen med mitt hjärta, gå på bio tillsammans och sen njuta av en hotellfrukost =) Sånt ger i alla fall mig egergi hih.
När vi ändå ska till Växjö ska vi åka in på Bror Perssons och kolla på lite möbler till huset. Vi behöver ett nytt soffbord, hallmöbler och nya köksstolar. Sen får resten nog komma lite efterhand. Vi har ju en del möbler redan, men det fyller inte ett helt hus. Men att köpa allt nytt vi behöver nu, de känns onödigt. Vi ska bo in oss och köpa lite efterhand när vi kommer fram till vad vi vill ha och ska använda rummen i huset till, något kommer bli gästrum och något pysselrum. Men de får som sagt kommer efter hand. För just nu är jag fylld med hundra idéer som jag vill göra i huset och då kan det faktiskt vara bra att avvakta, så jag hinner sålla lite bland allt. 





Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards