Direktlänk till inlägg 12 februari 2014
För den som inte testat, gör de! Att laga mat i stekpåse alltså. Så sjukt smidigt. Ta kött, krydda, ca 1 dl vätska, knyt igen och in i ugnen 1-2 timmar (beroende på vad du lagar) klart.
I dag lagar jag kyckling, har kryddat med salt, svartpeppar, kryddpeppar och apelsin. Brukar använda 2 apelsiner, en och en halv pressar jag vätskan ur och den andra halvan skivar jag och lägger på kycklingfiléerna/klubborna. Sen in i ugnen på 200 grader i runt en timme.
När allt är klart klipper jag upp ett hörn i stekpåsen och häller ut vätskan och gör sås på den. Lägger upp kycklingen och sen serverar jag allt med potatis (älskar potatis haha)
Smarrigt värre!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 | 4 |
5 |
6 | 7 | 8 |
9 | |||
10 | 11 |
12 | 13 | 14 |
15 | 16 | |||
17 | 18 |
19 | 20 |
21 |
22 | 23 | |||
24 | 25 |
26 | 27 | 28 |
|||||
|