kraken

Alla inlägg under april 2016

Av kraken - 18 april 2016 18:49

Ja egentligen är det inte mer hurra med denna måndag än att Lovisa fyller 30 år. Inte så illa det, men i övrigt är det en rätt vanlig måndag. Har jobbat, handlat käk, fast utan rabatten. Blev så sur när jag kom hem och insett att rabatten på allt jag köpt inte registrerats, så jag betalade typ 150kr extra för alla varor till extrapris. Kan säga att jag blev skit sur. Men men, vi fick ju mat och det är ju de viktigaste. 

Nästa vecka får vi matkasse från Citty gross, ja eller får och får, jag måste hämta den själv då de inte kör till Forsheda och betala för den haha. Men fick rabatt och tänkte att det kan ju vara värt att prova. En vecka utan att behöva fundera ut vad man ska äta och handla middagsmat kan ju vara värt någon hundralapp extra. 

Av kraken - 17 april 2016 19:44

I går blev jag helt galet överraskad av en massa vänner som hade ordnat en baby shower för mig och bebis i magen. Emanuel och jag var hos syrran på fika en sväng på eftermiddagen, de hade ju självklart en baktanke med att lura ut mig ur huset, men det fattade ju inte jag haha. Och när vi kom hem igen hoppade ett helt gäng tjejer fram och överraskade mig. De hade förberett så fint, pyntat huset med girlanger och ballonger, fixat fika, lekar och frågesport. Plus att alla hade köpt var sin bok till bebis som vi fick.Kan säga att tårarna inte var långt borta. Tack!


   


Av kraken - 16 april 2016 13:19

I dag har vi en produktiv lördag här hemma. Emanuel är ute och byggr en ny mur med grannen. Mycket jobb, men det kommer bli fint när det är färdigt.
Själv donar jag i garaget. Har bestämt mig för att bygga en egen säng till bebisen. En så kallad beside-crib. Jag har mätt, skissat och varit och fått alla delar tillsågade i Värnamo. Sen har jag slipat och grundmålat alla delar i dag.
Emanuel får nog hjälpa mig att skruva lite, men resten ska jag försöka klara själv. Kul att bygga något eget tycker jag, hoppas resultatet blir lika bra som jag tänkt.

Av kraken - 12 april 2016 19:32

I dag har vi varit och träffat specialistläkaren på BB. Efter lite samtal så bokades ett kejsarsnitt in. Känns väldigt bra faktiskt, nu behöver jag inte oroa mig för att något ska hända med höften under förlossningen. Var en lättnad att få datum bokat utan att behöva tjata eller bråka. Hon förstod precis och bokade en tid.

De kan ju inte garantera något och jag vill inte chansa om höften kan ta skada, eller att något händer bebis på grund av höften och de begränsningar jag har (i rörlighet bland annat). Och jag är full nöjd med de operationer jag redan genomgått i höften, utan att den ska behöva ta skada mer av en förlossning. 


 

   

Av kraken - 11 april 2016 19:39

I dag har jag förutom att jobba varit på tillväxt-ultraljud. Vi såg inte så mycket, eller jo, vi såg massor haha. Men inte på de sätt som man gjorde när bebis där inne var liten och man kunde se hela bebis på bilden, nu såg man mer en bit i taget. Men häftigt att kunna se hjärtat så tydligt med alla kamrar. i Övrigt såg allt bra ut, bebis har inte vänt sig än och ligger i säte och den är rätt liten, ligger på den undre tillväxtkurvan. Den ligger innanför gränsen, eller va det heter, men blir ett till ultraljud om två veckor för att se så den fortsätter växa som den ska och följer sin kurva. Känns bra att de håller koll. 

Efter jobbet så åkte jag och Emanuel till Tallberga och beställde sten, en massa sten. Vi ska bygga om muren som ligger upp mor grannen, då den i stort sett håller på att falla ner på vår tomt. Tror det kommer bli riktigt bra! Och gott att få det gjort innan bebis kommer. 


Av kraken - 10 april 2016 13:24

Pyssel, pyssel till lilla bebis där inne i magen. Ligger på knä på golvet och försöker lägga ut hur jag vill att hyllorna ska sitta på väggen. Flyttar fram och tillbaka, men nu tror jag att jag vet hur jag vill ha det.
I går var vi med svärisarna på shopping runda, först i Alvesta och sen i Älmhult. Så nu är super fin och mega skön fåtölj inköpt! Samt tavellist, barnstol och lite annat.
Känns mysigt att sitta inne i barn-rummet och fundera på hur det ska bli sen när vi är tre. Att pyssla, förbereda och göra fint tills bebis kommer.

Av kraken - 5 april 2016 19:22

I dag är det tisdag vilket efter jobbet betyder scout för min del. Men i dag orkade jag inte, ont i höften och i magen, så jag fick snällt åka hem och lägga mig på soffan istället. Nu ligger jag här och masserar magen och försöker få bebis där inne att inte sparka mig i revbenen. Går sådär haha.

Hade i början av terminen bestämt med de andra scout ledarna att jag nog skulle vara med till och med i dag och sen se lite hur mycket jag orkar. Så jag hade ju ändå planerat rätt bra.

Märker att jag är så galet trött på kvällarna när jag jobbat, Så blir nog inte så mycket mer scouter för min del denna terminen. Men om jag orkar så ska jag försöka vara med någon gång till i alla fall.




Av kraken - 2 april 2016 12:43

Har precis städat här hemma och slagt mig ner i soffan en sväng för att kolla på ett vikmönster. Har virkat en napphållare lite på prov, och tänkte jag skulle göra någon mer. Men vore ju kul att göra med något roligt mönster. 


Emnaule håller på ute i trädgården och klipper häck och kör iväg med träd och grejer från trädgården. Jag orkar inte rikgit vara i trädgården och släpa, så jag donar inne istället. Men det behövs ju de med, så det är ju bra när man kan dela på arbetet :) 


 

Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards