kraken

Alla inlägg under maj 2016

Av kraken - 14 maj 2016 13:58

I går var sista dagen på jobbet, den spenderades i Jönköping med föreläsning om självskadebeteende och klinikdag. Kändes lite kluvet att gå hem, har ju precis börjat komma in i jobbet känns det som och nu ska jag gå hem och vara hemma i nästan ett år. Men samtidigt är jag galet trött och känner att det ska bli skönt att hinna vila lite innan bebis kommer. Men jag vet ju också att jag har ett fantastiskt jobb att komma tillbaka till så det känns ändå ok. 

I dag är första dagen på föräldraledigheten och jag hade tänkt att bara ligga i soffan och vila hela dagen. Men nu har jag bakat två sorters kakor, fixat lunch och hjälpt Emanuel en snabb runda i trädgården och binda upp lite buskar haha. Men resten av dagen ska jag nog mest vila. Kanske plocka in vår egenbyggda barnsäng och ställa i ordning den lite. 


Ca 2 veckor kvar nu. 

       

Av kraken - 11 maj 2016 18:21

Sista veckan på jobbet är snart gjord. Känns konstigt att jag när jag kommer hem från jobbet på fredag är föräldraledig. Mindre än tre veckor kvar, sen är vi tre i familjen! Tror det mesta som går är förberett. Blöjor, våtservetter och bepanthen inhandlat. Första månadens föräldraledighet inlagd hos försäkringskassan och det mesta av BB-väskan är packad. 

I helgen som var tog vi lite bilder på oss och magen. Så fina om jag får säga det själv. Roligt att ha lite bilder på oss och magen.


          

Av kraken - 7 maj 2016 14:26

Vilken härlig helg vi har haft, eller som vi har! Den är ju inte slut än. Och vi har hunnit med en massa under våra lediga dagar. Emanuel har donat massa i trädgården, jag har donat lite inne. Vi har varit hos Krille och Jessica, Kim har varit här på en cykeltur och grillning och jag har haft shopping runda med Karin och Ramona. Sen har vi njutit massa av det fina vädret med. Så klart!

Har lite kvar att göra innan helgen är slut, fira syrran bland annat och käka pasta lunch med Emanuel bröder med familj, kommer bli roligt!

Just nu sitter jag ute i solen och funderar på blommor, vad vi ska ha i våra krukor i sommar och om något ska inhandlas till trädgården. 

Vi har en hörna bakom lekstugan där vi kapat ner en del träd som jag skulle vilja göra något med. Lite marktäckande blommor kanske. Sen har jag en lite dröm om en liten, liten dörr och några små älvor. Så jag kan ha en liten "fairy garden" Vet egentligen inte ens vad man säger på svenska, här har vi ju mest tomtar och sådant. Men jag gillar älvor bättre och tänker att det kunde ha passat perfekt här.

Här är ett smakprov på en liten "fairy garden" som jag hittat på nätet.

 









Av kraken - 3 maj 2016 18:57

Vilken härlig start på maj vi haft, så soligt och varmt och gott. Hela 20 grader i söndags. Då var det även kosläpp här i Forsheda. Emanuels brors familj var här och kollade på kossor, grillade och mös.

När de åkt hem passade jag på att så i mina pallkragar. Fick fem må söta jordgubbsplantor av grannen som vi också satte ner i ena pallkragen, sen sådde jag lite morötter, sallad och rödlök, gräslöken är ju redan uppe, men jag passade på att så lite persilja och dill också när jag ändå var igång. Blir mysigt att gå och påta där i sommar. 


I dag har det också varit fint väder och jag flexade ut en timme tidigare och satt en stund på baksidan och njöt i solen innan Emanuel kom hem och vi åkte till Tallberga. Där köpte vi lite extra sten, Emanuel och grannen håller på att bygga upp en mur mellan våra tomter. Då den förra vi hade i stort sett höll på att falla in helt på vår tomt. Och det saknades typ tio stenar innan de kunde lägga färdigt, så de var vi och köpte i dag. Blir så himla fint, har ingen förebild, men här ser man lite hur det blir i alla fall. 


     

Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards