kraken

Alla inlägg under februari 2015

Av kraken - 8 februari 2015 18:24

I går hade vi husstädning på dagen och pizza och mello mys med syster och hennes familj på kvällen. Gott och himla mysigt!
I dag har jag varit och simmat, 1,25km på 40 minuter, nytt rekord! Men då var jag ju ensam i bassängen med, så de gick extra lätt haha. Men de var skönt. Sen storhandlade jag för veckan och åkte hemåt och fixade de sista med mammas dator innan jag kröp ner med ipaden i soffan och kollade på senaste avsnittet av Familjen annorlunda.
Nu blir det en kväll fortsatt med mys, i morgon ska jag jobba och Emanuel ska börja byta vårt tak.

Av kraken - 7 februari 2015 01:33

Här om dagen råkade jag på något sätt som jag inte ha en aning om, döda vår dator. Helt plötsligt la den av och när jag startade den igen så var skärmen bara helt grön. Kunde inte göra någonting, startade om den i felsäkrat läge men kunde ändå inte direkt hitta vad som var fel, sur blev jag kan jag tala om. Och jag hade varken tid eller ork att hålla på med det då.

Men i kväll gav jag mig attan på att jag skulle få ordning på den. Så jag startade datorn i felsäkrat läge och satte mig med Ipaden och gick igen vart enda program i hela datorn som jag inte var säker på vad det var. Bara 120 st haha. Men med Google och envetenhet kan man komma väldigt långt och efter typ tre timmar så har jag lyckats rensa bort de jag upptäckte var skadade filer, virus eller annat krafs och nu fungerar datorn igen! Hurra. Känner mig galet nöjd med mig själv, tyvärr tog de ju som sagt nästan tre timmar att få ordning på och klockan är nu halv två. Men jag är ledig i morgon, så de får väll vara strunt samma då. Jag är bara glad att datorn fungerar igen och att jag slipper köpa en ny.

I morgon ska jag sätta mig med mammas dator som också strular, får se hur de går haha, men bättre hoppas jag och snabbare... Övning ger färdighet heter det ju.


 



Av kraken - 4 februari 2015 18:45

Fy har haft ont i huvudet både i går och i dag, gick till och med hem en timme tidigare från jobbet i går. Men i dag är det i alla fall bättre. Så jag har palnerat scoutläger lite i dag, Klockrent 2015 heter lägret. Planeringen gick sådär fick inte till de så bra, men nu är jag igång i alla fall. Ska ansvara för andakterna en dag på lägret. Och planeringen ska vara inne i mars, så jag måste ju börja någonstans oavsett om de första blev bra eller inte. 

Sen har jag lagat god middag med apelsinkyckling i i lergryta. Gött. Till efterrätt blev det semlor, mums!

Nu ska jag kolla på nya avsnittet av Greys och mys ner mig i soffan tills Emanuel komme hem från Bredaryd där han hjälper till att dra kabel. 









Av kraken - 2 februari 2015 21:51

I dag har jag varit ledig, har sovit länge, till halv tio, då jag omöjligt kunde somna i går. Sista gången jag kollade på klockan var den halv tre. Tur att jag var ledig i dag så jag lätt kunde ta en sovmorgon. Sen har jag inte gjort så mycket, tvättat lite och bäddat rent. Sen låg jag en lång stund framför brasan och lyssnade på ljudbok och bara mös. Lyssnar via storytell och har upptäckt att de har en massa Astrid Lindgren. Jag älskar Astrid! Så nu har jag lyssnat på Salikons rosor, Alla vi barn i Bullerbyn böckerna och har börjat på Madicken. En sådan nostalgi, jag hade en massa band med Astrid som jag lyssnade på när jag var liten. Jag låg där i sängen med min bandspelare på nattygsbordet och lyssnade på historierna om Lotta, Emlil, Madicken och Bullerbyn.  

Efter en stund med Astrid så kom Karin och vi var ute och gick, ända ner till affären och tillbaka. Och det gick bra! Känns jätte skönt. Sen lagade vi käk och såg på film, mysig dag. 


 


Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards