kraken

Alla inlägg under maj 2013

Av kraken - 13 maj 2013 18:28

I dag har jag haft en riktigt bra dag. Har varit ledig och började dagen med en sovmorgon, skit gött. Sedan åkte jag till Tånnö och åt lunch med Rebecka. Hon bor i världens finaste lilla torp, med värdens finaste utsikt över vidöstern.  

På eftermiddagen så fikade jag med Karin på kärnan och var en sväng på familyhous, där jag köpte en ny söt ring och sedan shoppade jag massa nya fröer och lite nya krukor på eko.

Nu sitter jag i soffan hemma hos Emanuel och myser och planerar blommor och vart 17 jag ska få plats med alla fröer jag köpt haha.


 

Av kraken - 12 maj 2013 09:38

Jaha, så länge höll de nagelfixet. Tre timmar på jobbet så var hälften redan avskavt. Men det var fint så länge det varade =) Håller nog bättre om man får dit dem bättre tror jag.


 

Av kraken - 11 maj 2013 12:56

Fick papper från Landstingens ömsesidiga försäkringsbolag för ett tag sedan. Ska skicka in bilderna på ärret på höften, så ska de göra en "utvärdering" eller hur man nu säger och se om jag kan få ersättning för det. 

Så tog ett par kort här om dagen och har nu beställt hem några kopior från nätet.


En skitsnygg bild på mitt ca 50 cm långa ärr.


     

Av kraken - 11 maj 2013 09:30

I dag har jag hållit på med lite nagelfix. Förstärkte naglarna för tre veckor sedan och har fått en rejäl utväxt på nageln redan. Och jag ska inte dit igen förrens om tre veckor till, då kära Elisabeth som gör mina naglar är på semester. Så tänkte jag skulle prova på att sätta dit nagelfolie. Lite trixit var det allt och det blev inte helt slätt, massa veck överallt. Men för att vara första gången jag använder sådant här folie så får jag väll vara nöjd. Får se hur länge det sitter. Men det sår att det sa hålla i upp till en vecka. 


Men nu ska jag iväf till gymmet och slita lite =)


    




 

Av kraken - 10 maj 2013 13:05

I går kände jag och Emanuel oss som riktiga hurtbullar som var uppe och tränade på morgonen/förmiddagen. Och precis lagom till vi kommit hem, duschat och bytt om så kom Krille och Jessica och plockade upp oss vid halv tolv. Sen åkte vi på roadtripp till Jönköping.

Där fikade vi på Ikea, mitt under pågående åska och strömavbrott, men de gick bra de med. Sedan shoppade på A6, käkade lunch på Jenses och avslutade dagen med en bio. Vi såg ”I give it a year” den var sådär tycket jag. Rätt seg faktiskt, men lite rolig med.
Sen får vi ju absolut inte glömma att vi var i Habo en sväng med, mellan A6 och Jensens så köpte Emanuel sig en ny (begagnad) bil, av en rätt förvirrad med söt man från Habo haha. Värsta fynd bilen enligt mig, skit fin och till ett bra pris och sådant är ju aldrig fel!


     

Av kraken - 7 maj 2013 23:43

Kolla så fint den lyser min lilla lampa! Lite väl gult sken kanske. Men lyser gör den. Och det gör bollarna i landet med. Men de gick inte att ta kort på i mörkret ?

Av kraken - 7 maj 2013 20:04

Har inte så mycket trädgård egentligen, ingen närmare bestämt. Men en hemskt fin uteplats och ett litet, litet land. Där har jag påtat lite i kväll, för det blev inga scouter för mig i dag. Så jag har rensat, fyllt på ny jord och tryckt ner några blommor.
Har även satt i nya solcellslampor, utan sladd denna gången. Då någon klippt av sladden på de gamla lamporna.
Jag misstänker starkt vaktmästare som klipper gräset, fast nu när jag tänker efter... De har lyst hela vintern och våren och så för några veckor sedan lös de inte och då var sladden avklippt. Och de har inte ens klippt gräset i år, hmm... Aja strunt samma, de nya lamporna är hemskt fina i alla fall, få se om de hunnit få tillräckligt med sol så de lyser i kväll.


Har även tryckt ner några blommor i ett par överblivna konservburkar jag hade hemma, har man inga krukor så får man improvisera och det blev rätt bra. Hade först tänkt klä in dem i något fin papper och snören, men eftersom de ska stå ute så får de va som de är. Tyckte den gula annans etiketten är rätt fin färgklick, så de fick vara kvar.
Har förresten även köpt en liten bords-solcellslampa till min uteplats. På eko för typ 80kr! Kunde inte låta bli, den var för söt!

Av kraken - 6 maj 2013 21:52

Känns som om jag kommer somna fort på jobbet i kväll, är sova dax om en timme men sitter typ och halvsover redan känns det som haha. Är skit trött och blev inte piggare av att sitta och skriva journal anteckningar en halvtimme i ett varmt jourrum.


I övrigt har jag inte hunnit med så mycket mer än att gå till gymmet, handla och sedan jobba i dag. Körde 40 min styrka och 40 min kondis på gymmet och känner mig skit duktig. Tänkte gymma i morgon med, men så kom jag på att jag har ju scouterna på kvällen och vi ska paddla kanot. Så får se hur det blir.



Men nu ska jag ta mig en kopp te och snart sova, så god natt!


Presentation


Kraken ett omtalat havsmonster som enligt legender kan sluka hela skepp.
Jag slukar inte hela skepp, men skulle kunna sänka ett om jag behövde.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards