Direktlänk till inlägg 3 mars 2013
Måste dela med mig av ett recept jag och Emanuel prövade i kväll, super enkelt och super gott! Svart fläsk låda kallades den visst. Vi gorde den på fläskytterfilé, men man kan nog göra den med kokletter med. Och vi hade i lite honung och kalvfond också, men den kan man bara utesluta om man vill.
Till 4 personer
800g fläskytterfilé
4 dl crém fraiche
1 1/2 dl sweet chilisås
1 msk kalvfond (eller lite mer om man vill ha mer smak)
1 dl kenesisk mushromm soy
2 1/2 dl matlagningsgrädde
3 msk honung
Persilja och pinjenötter till granering
Dela fläskytterfilén i ca 2 cm tjocka medaljonger, vispa ihop de andra ingredienserna i en ungsfast form.
Lägg i medaljongerna och in i ugnen i ca 40 minuter, toppa med pinjenötter och persilja. Serveras med potatis.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 |
8 |
9 |
10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
|||
18 | 19 | 20 |
21 | 22 |
23 | 24 | |||
25 | 26 |
27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
|||
|